Selecteer een pagina

ProosdijCare

Particuliere Verzorging en Verpleging

Uw regie 

                 Mijn zorg

 

Mijn naam is Lillian van Proosdij

Sinds 1987 ben ik werkzaam als gediplomeerd verzorgende IG niveau 3.

Gestart in loondienst waarbij ik in verschillende hoedanigheden heb gewerkt. Op een verpleegafdeling in een psychogeriatrisch centrum, een tweetal privé woonlocaties in Rotterdam en wijkzorg intra- en extramuraal.

In 2014 ben ik gestart als zelfstandige zorgproffesional. Een bewuste keuze, waaraan een voorbereiding vooraf is gegaan van bijscholing binnen mijn vakgebied en wat daar nog meer bij komt kijken, zoals wetgeving en bedrijfsvoering. Het investeren in opdoen en het bijhouden van kennis en kunde vind ik belangrijk en daar ben ik actief mee bezig. Mede omdat bevoegd en bekwaam zijn een vereiste is bij diverse voorbehouden handelingen zoals wond-, stoma- en katheterzorg. Toedienen van medicijnen zuurstof en injecteren. Ergonomisch en veilig werken door het gebruik maken van hulpmiddelen bv actieve en passieve tilliften.

Als zelfstandige vervul ik zo veel mogelijk de wensen van de cliënten en hun geliefden.

Samen met de cliënt, familie, mantelzorger en/of anderen naasten bepalen wat er nodig is en daar een passend plan voor maken én volgen. Dat is mijn passie.

Tegelijk streef ik ernaar d.m.v. een goede samenwerking met andere disciplines (huisarts, fysio, diëtist, etc) de beste zorg te leveren. En zo mogelijk naast de nodige zorg ook een emotionele steun te zijn. 

Wanneer een zorgvraag dat eist, kan ik terugvallen op mijn netwerk dat bestaat uit gelijkgestemden. Binnen het netwerk volgen wij dezelfde scholing en hebben wij regelmatig intervisie, om op 1 lijn te zitten en zo de zorg rondom de cliënten kunnen waarborgen. Wij werken in verschillende kleine teams van zelfstandigen.

Lillian van Proosdij

06 14564885

registraties

Kiwa gecertificeerd: 9092
V&VN Kwaliteitsregister: 346629
Klachten & Geschillencomissie: Solopartners
Vektis AGB code: 41415620

samenwerkend netwerk

Integraalzorg»